Op zoek naar een eerlijke marketingbureau?

Neem dan contact!

+ 31 684619483

Social Media beheer

Wat is Sociaal Media beheer? De zin zegt het al: het beheren van je Social media. Simpel gezegd bedoel we hiermee het maken, publiceren, en analyseren van content die op je sociale mediaplatformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn worden geplaatst. Klinkt vrij eenvoudig eh? Maar het is lastiger dan je denkt. Het beheren van je social media ligt namelijk iets strategischer dan je denkt. Het is niet alleen het delen van leuke foto’s of reageren op volgers.

Het beheer van je social media is een belangrijk onderdeel van je marketing strategie. Een strategie waarbij je niet alleen denkt aan je social media, maar ook aan je website, e-mail, en andere digitale kanalen. Al deze verschillende kanalen dienen een samengang te hebben, waarbij de communicatie op elkaar is afgestemd en rekening houdt met de manier van communiceren.

Hoe kan WA-Marketing je hierbij helpen? Binnen WA-Marketing hebben we de juiste marketing specialisten om jou social media op strategisch niveau te beheren. Wij helpen jou met het ontwikkelen van een fundament op social media. Een social media strategie waar jij een compleet huis op kan bouwen.

 

 • content & Structure

  Duis aute irure dolor in repreh enderit nulla voluptate velit.

 • Analysis & Planning

  Duis aute irure dolor in repreh enderit nulla voluptate velit.

 • Solutions & Findings

  Duis aute irure dolor in repreh enderit nulla voluptate velit.

Waarom moet je het bij ons uitbesteden?

Binnen WA-Marketing hebben we de juiste marketing specialisten om jou social media op strategisch niveau te beheren. Wij helpen jou met het ontwikkelen van een fundament op social media. Een social media strategie waar jij een compleet huis op kan bouwen. 

 • Ervaren marketing specialisten

 • Ervaren Graphic designers

 • Meer dan 10+ platformen in ons beheer

 • Transparant & Eerlijk

Social Media beheer

Voor wie is Social Media beheer geschikt?

Het uitbesteden van je Social Media platformen is geschikt voor iedereen: - Die echté resultaten willen behalen - Die de capaciteit hebben om mee klanten aan te nemen - Die niet de juiste kennis in huis hebben om het zelf te doen - Die geen tijd hebben om het zelf te beheren

Hoe meten jullie succes?

Wij hebben de juiste tools om alle Kritische prestatie indicatoren te meten van je Social media platformen. We zullen dit maandelijks ook naar je updaten.