Op zoek naar een eerlijke marketingbureau?

Neem dan contact!

+ 31 684619483

Online marketing

Wat is online marketing? Online marketing is een verzamelnaam voor alle marketingactiviteiten die plaatsvinden op het internet. Bij online marketing probeer je een boodschap over te brengen van je merk, product of dienst op een meetbare, effectieve en resultaatgerichte manier aan potentiële klanten. Dit kan bijvoorbeeld via e-mail marketing, social media, advertenties of door het verbeteren van de natuurlijke vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het tegenovergestelde van online marketing is offline marketing, wat traditionele marketingactiviteiten zonder gebruik van digitale media zoals het internet omvat, zoals flyers, huis-aan-huisbladen en tijdschriften

Hoe kan WA-Marketing je helpen met Online Marketing? WA-Marketing is een specialist in online marketing, met een focus op social media marketing. Onze specialisten hebben meer dan 5 jaar ervaring en hebben tientallen bewezen resultaten behaald met innovatieve strategieën om uw doelgroep doelgericht en effectief te bereiken. We adverteren op verschillende kanalen, zoals Instagram, Tiktok, LinkedIn, Snapchat en Pinterest. Laat ons u helpen om online marketing te gebruiken om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Op welke kanalen adverteren wij? WA-Marketing is gespecialiseerd op het gebied van adverteren. Wij doen dit op de volgende kanalen:

 • Instagram
 • Tiktok
 • LinkedIn
 • Snapchat
 • Pinterest

 

 

 • Onderzoek

  Stap 1 is het doen van Onderzoek.

 • Campagne opzetten

  Stap 2 is het campagne opzetten.

 • Analyseren en opschalen

  Stap 3 is de campagne analyseren en opschalen.

Waarom moet je het bij ons uitbesteden?

Wij zijn van oorsprong een Social Media Marketingbureau, daar is waar het allemaal begon en waar onze specialiteit in zit. Wij hebben al tientallen duizenden euro's uitgegeven aan advertentie's waardoor we precies weten wat wel en niet werkt.

 • 5+ jaar aan ervaring

 • Meer dan 500 duizend euro aan budget uitgegeven

 • 200+ tevreden klanten

 • Transparant & Eerlijk

Online marketing

Hoe groot moet mijn advertentiebudget zijn?

Je kunt al vanaf €5 per dag beginnen met adverteren. Wij zorgen ervoor dat je budget het goed wordt gebruikt. Zodra we zien dat er winnende campagnes zijn, overleggen we met jou of je je budget wilt verhogen. Wij verhogen de budget pas als we een Return on Investment hebben van 3+.

Ik heb helemaal geen kennis hierover?

Geen probleem, wij wel! Het is juist de bedoeling dat jij straks kunt focussen op je bedrijf terwijl wij ervoor zorgen dat je bedrijf groeit door middel van Social Media Marketing.

Wat heb ik nodig om te starten?

Om te starten met Social Media Marketing is het van belang om een goed werkende website te hebben en een technisch goed ingestelde Business Manager. Geen zorgen, hier zorgen wij voor. Waar jij voor moet zorgen is dat jij in ieder geval de capaciteit hebt om mee klanten aan te kunnen nemen ;).