Op zoek naar een eerlijke marketingbureau?

Neem dan contact!

+ 31 684619483

Grafisch ontwerp

Wat is Graphic design? Graphic design is een engelse benaming voor Grafische vormgeving. Graphic design is een belangrijke onderdeel van de visuele communicatie van je merk. Graphic design is het vormgeven van datgene wat je wilt uiten als merk naar je klant toe door middel van tekst en beeld. Het doel is om een boodschap over te brengen aan je klant, zodat zij een bepaald gevoel krijgen bij je merk. Kortom: Graphic design is dus niets anders dan het visualiseren van de essentie van je merk.

Een goede en krachtige graphic design draagt bij aan een duidelijke, eigen huisstijl van je merk. Een duidelijke huisstijl is belangrijk zodat je doelgroep je merk makkelijk kunnen herkennen en onthouden. En natuurlijk is het ook belangrijk dat je merk opvalt tussen alle andere merken. Met Graphic design kun je beeld en tekst effectief en verleidelijk inzetten.

Hoe kan WA-marketing helpen met Graphic Design? Binnen WA-Marketing hebben we twee Graphic designers die klaar voor je staan om je huisstijl goed aan te pakken. We bedenken de juiste kleuren, vormgeving, typografie en de tone of voice naar je klanten toe. Dit is ideaal voor starters die niet veel weten over het vormgeven van een huisstijl.  Concreet zorgen wij voor het creëren van je merkidentiteit, het merkconcept en de merkbeleving. Deze drie moeten goed met elkaar in balans blijven. Wij zorgen ervoor dat jou missie en visie goed terecht komt bij je doelgroep. Heb je nog geen missie en visie? Geen probleem, wij helpen je daar bij!

 • Onderzoek

  Stap 1 is om met jou te kijken wat je wilt uiten als bedrijf. Dit zal je samen bespreken met een specialist.

 • Concept

  Stap 2 is het vormgeven van je merk. Denk aan kleuren, typografie etc.

 • Eindproduct.

  Zodra jij akkoord geeft met de concept, zullen we in stap 3 het concept verder uitwerken tot een eindproduct.

Waarom moet je het bij ons uitbesteden?

Na meer dan 50+ logo's gemaakt te hebben en verschillende brands te hebben opgezet kunnen wij je verzekeren dat we de juiste kennis en specialiteit hebben om jou te verbazen over wat voor Skills wij hebben!

 • 100+ bedrijven geholpen met een huisstijl

 • Je werkt alleen met specialisten

 • Transparant & Eerlijk

Grafisch ontwerp

Waar kan WA-Marketing bij helpen?

Wij kunnen bij alles helpen, hieronder een lijst met een paar voorbeelden: - Drukwerk - Logo - Visitekaartje - Briefpapier & envelop - Flyer & folder - Post- of wenskaart - Boek - Gevelbekleding - Advertentie - Magazine - Beursmateriaal - Digitale media - Online middelen - Website - Animatie - Social Media uiting, post of omslagfoto - E-mail handtekening - HTML nieuwsbrief

Wat kan ik verwachten als ik mijn logo en huisstijl bij jullie doe?

Ons motto is: Wij stoppen niet tot jij tevreden bent. Wij werken niet met beperkte correcties. We passen het aan tot jij helemaal achter je logo en huisstijl staat.

Leveren jullie alle nodige bestanden aan?

Uiteraard. Wij zorgen ervoor dat jij je bestanden in elke nodige format krijgt. Geen zorgen!