STICHTING MVM Stichting Middelbare Vakopleiding Metaal

STICHTING MVM Stichting Middelbare Vakopleiding Metaal (MVM) is een samenwerking tussen een 25-tal metaalbedrijven in de regio Den Bosch. Stichting MVM verzorgt in samenwerking met het Koning Willem I College in den Bosch opleidingsroutes voor de metaalverwerkende industrie in de zogenaamde BBL “Off-the-Job” variant. Stichting MVM leidt samen met haar lidbedrijven en Koning Willem I College op voor het hoogst haalbare en is dan ook een erkende Bedrijfsvakschool in de Metaaltechniek. De bij MVM aangesloten bedrijven zijn alle erkende leerbedrijven.

Stichting MVM den Bosch verzorgt de praktijkopleidingen voor de aangesloten bedrijven volgens de “Off the Job variant”. Voor de leerling én voor het leerbedrijf is deze variant de beste manier om een goede vakopleiding in de metaal aangeboden te krijgen.

Stichting MVM den Bosch groeit, en daarom hebben wij in samenwerking met Brandmerk-reclame de marketing overgenomen. Wij van WA-Marketing waren verantwoordelijk voor de Social Media Marketing gedeelte. Ons doel was om zoveel mogelijk aanvragen te genereren van jongeren die een praktijkopleiding willen volgen in de metaal industrie. Dit is goed gelukt! We hebben ruim 66.000 personen bereikt en 110 aanvragen binnengehaald binnen een tijdsperiode van 3 maanden.  • 110 aanvragen gegenereerd

  • 66.000 personen bereikt

Clients:

Mohamed Ben Ali

Category:

Social Media Marketing

Date:

Loopt nog steeds

recent projects

similar projects