Casus: DENK Utrecht

De politiek en onze maatschappij zijn de afgelopen jaren verhard en verrechtst. DENK vindt dat dat anders kan en moet. DENK komt op voor de belangen van alle inwoners van Nederland. DENK verzet  tegen de dubbele maat en bestrijden onrechtvaardigheid. Want onrechtvaardigheid zorgt voor onrust in de samenleving en dat werkt onveiligheid in de hand. Wij gaan tegen de tijdsgeest in, omdat wij vinden dat er weer balans moet komen in Nederland.

In maart 2022 waren de gemeenteverkiezingen. DENK Utrecht wou het dit keer anders aanpakken: Meer naamsbekendheid creëren, en meer mensen bereiken. Wij van WA-Marketing hebben hierbij geholpen!

De uitdaging was voornamelijk dat we maar één maand hadden. Binnen dat maand moesten we ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen binnen de doelgroep van denk bereikt zouden wouden. We hebben ervoor gekozen om dit te doen door middel van een effectieve campagne te maken op Facebook en Instagram. Dit ging met succes! In totaal hadden we ruim 220.000 mensen bereikt, en 5.000 kliks gegenereerd.  • 220.000 mensen bereikt binnen de doelgroep

  • 5.000 klik gegenereerd binnen de doelgroep

Clients:

Ismail & Mahmut

Category:

Social Media Marketing

Date:

16 Maart, 2022

recent projects

similar projects