Casus: Alkhattab Foundation

De Alkhattab Foundation is in 2015 opgericht en kan tot op heden dankzij uw steun en bijdrage nog steeds humanitaire hulp bieden in hulpbehoevende landen. De foundation streeft naar het bieden van hulp in verschillende landen werelddelen en ontwikkelingslanden. Het basisdoel en principe is duidelijk. Het doel van de foundation is om alle mensen in de wereld de nodige humanitaire hulp aan te bieden en ervoor te zorgen dat de rechten en vrijheden van deze mensen niet worden geschonden. Wij bieden mensen hulp aan die slachtoffer zijn geworden van o.a. oorlogen, natuurrampen, onderdrukking of bezetting, onrechtvaardigheid en hongersnood. Zo bouwt de foundation aan het realiseren van scholen, weeshuizen, ziekenhuizen en waterputten.

Afgelopen Ramadan heeft de Alkhattab Foundation een project gestart in Tanzania. De gezondheidszorg in Tanzania bevindt zich in een noodtoestand. Dagelijks overlijden er honderden mensen door tekort is aan ziekenhuizen en juiste gezondheidszorg. Moeders en zelfs kinderen overlijden vaak tijdens bevallingen en staaroperaties, simpele operaties, kunnen mensen  daar niet in de buurt doen waardoor ze gedwongen zijn verder te zoeken of door het niet te doen.

Samen met Eleven Motion hebben we geholpen om zoveel mogelijk donateur te werven. Wij van WA-Marketing waren verantwoordelijk voor het creëren van effectieve campagnes op Facebook en Instagram. Samen met Eleven Motions en Alkhattab Foundation hebben we binnen 1 maand een bedrag binnengehaald van maar liefst €125.000 euro  • €125.000 aan donaties gegenereerd.

    Samen met Eleven Motions en Alkhattab Foundation hebben we binnen 1 maand een bedrag binnengehaald van maar liefst €125.000 euro. 

  • Meer naamsbekendheid gegenereerd.

    We hebben in totaal 43.000 mensen bereikt. Dagelijks zorgden dit voor duizenden euro's aan donaties.

Clients:

Ali Houri

Category:

Social Media Marketing

Date:

1 April, 2022

recent projects

similar projects